Sobre la botiga

Gràcies per la vostra visita a la botiga virtual de RICART.

L'actual establiment RICART es va fundar l'any 1970 encara que l'activitat comercial ja es desenvolupava anteriorment al carrer de Monterols. La seu del raval de Santa Anna havia estat ocupada pels Almacenes Santa Ana, de la família Rossell, dedicada a venda general de roba.

A l'hora d'establir-se en l'immoble, la façana exterior de la botiga es va concebre amb una ornamentació clarament modernista per harmonitzar-la amb l'espectacularitat de l'edifici de Cal Marcó, així com determinats detalls del mateix estil de l'interior. Posteriorment, als anys vuitanta, tant l'exterior com l'interior es van renovar amb colors més foscos, i la marca original de Francisco Egea va ser modificada per l'actual.

En el seu inici com a establiment, l'activitat principal era la venda de roba interior, cotilleria a mida –activitat que encara exerceix–, llenceria i vestits de bany. Poc temps després va començar l'activitat de la venda de vestits de núvia i de cerimònia en una època pionera de confecció.

Botiga de referència durant quasi quaranta anys en el món dels vestits de núvia i de cerimònia, s'ha anat adaptant cada temporada a les noves tendències i als modelatges més actuals i, fins i tot, en èpoques determinades ha produït els seus propis patronatges en vestits de núvia i altres sectors com els vestits de bany.

En l'actualitat compta amb una selecció de marques de vestits de núvia i de cerimònia procedents dels dissenyadors, dissenyadores i marques més notables del sector. Un posterior ajust artesanal a mida col·loca el vestit de Ricart com un article únic i distingible pel seu caient i la seva elegància. Els vestits de cerimònia i complements ocupen una part important d'exposició en l'establiment junt amb la roba interior i els vestits de bany. Tot és possible de combinar, folrar o modificar per tal que la filosofia de distinció Ricart acompleixi amb la dignitat que solament alguns comerços de Reus saben oferir.

Les fotografies panoràmiques de l'interior de la botiga us exposen una petita mostra del que us podem oferir personalment i, si no hi ha res que us convenci del tot, solament dir-ho, ho confeccionarem al taller: ho tallarem, ho cosirem, ho emprovarem i segur que encertem el vostre gust.

Quan passegeu per la Ruta del Modernisme de Reus, a Cal Marcó, obra de Pere Domènech Roura, fill de Lluís Domènech i Montaner, us invitem a fer una visita presencial del nostre art.

Rosa Mari Ferré Ricart

LA NOSTRA BOTIGA

L'actual establiment RICART es va fundar l'any 1970 encara que l'activitat comercial ja es desenvolupava anteriorment al carrer de Monterols. La seu del raval de Santa Anna...

Llegir més

SEGUEIX-NOS

Segueix el nostre perfil de Facebook per no perdre't les millors ofertes i les darreres novetats de Ricart Núvies.

Seguir-nos a 

DADES DE CONTACTE

C. Santa Anna, 23-25 - 43201 Reus

Tel. / Fax 977 771 343

info@ricartnuvies.com

Si ho prefereixes, també pots contactar-nos amb el formulari de contacte:

Accedir al formulari